Disclaimer


Met de grootste zorg samengesteld

Cubic Tours heeft met grote zorg en naar beste vermogen de informatie op haar site samengesteld. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg wordt ingevoerd, kunnen bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Cubic Tours aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid en is van mening dat gebruik van verkregen informatie voor eigen risico is. Bezoekers van de site zijn zelf verantwoordelijk voor de keuzes die zij maken naar aanleiding van een bezoek aan deze website.


Onder voorbehoud

Alle op deze internet site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en / of fouten. Indien de prijs in een boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs dan zal de klant hierover binnen 72 uur telefonisch op de hoogte worden gesteld. De boeking kan in dan geval zowel door reiziger als door Cubic Tours worden geannuleerd. Hieruit zullen geen annuleringskosten voortvloeien. Aan de gedane boeking kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright

Alle publicaties van Cubic Tours zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden en / of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cubic Tours.


Privacy

Cubic Tours behandelt alle persoonsgegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In geen geval verstrekken wij uw gegevens aan derden.


Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Cubic Tours is hier niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van (de inhoud van) deze websites, noch voor de beschikbaarheid daarvan, noch voor het feit of de informatie die door of via deze websites ter beschikking is gesteld legaal kan worden gebruikt. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt maakt geen deel uit van de door Cubic Tours ter beschikking gestelde informatie voor het boeken van een reis van Cubic Tours. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt, is dan ook geen onderdeel van enige overeenkomst tussen afnemers en Cubic Tours.
 
Ski exclusief

Cubic biedt u een exclusief aanbod luxe wintersport hotels, skichalets en appartementen!

Aanbiedingen | Beoordelingen | Groepsreizen | Verzekeringen | Vroegboekkortingen

     
 
Hotel Goldener Berg
Hotel Goldener Berg
Oostenrijk | Ski Arlberg | Lech
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Voordelig en luxe op wintersport! Via Cubic Tours boekt u betaalbaar een luxe wintersport!