Frankrijk - La Plagne  
La Plagne La Plagne La Plagne
  Frankrijk | Paradiski | La Plagne

+ Eindeloos pisteplezier
+ 2 gletsjers
+ Hoogte 1250-3250 meter
426 km piste plezier!

blauwe pistes: 172 km
rode pistes: 162 km
zwarte pistes: 92 km
 
   
 


La Plagne

La Plagne is een fantastisch skigebied tussen elf dorpen, die in hoogte variëren van 1250 tot 2100 meter. In Centre, midden in het skigebied, staan vooral grote appartementengebouwen, net als in Aime. Plagne 1800 onderscheidt zich met kleine vrijstaande chalets met appartementen. Op loopafstand van Centre liggen de twee nieuwste dorpen: Villages en Soleil. Bellecôte is weer een langgerekte aaneengesloten slang van moderne appartementencomplexen. Elke dag kunnen skiërs hier nieuwe afdalingen ontdekken, van heel eenvoudig tot zwart. De pistes beginnen in elk geval bij de voordeur!

En de après-ski? In La Plagne kunt u het net zo goed over de avant-ski hebben, want het begint hier al om half elf in de ochtend. De terrassen zijn dan al goed bezet met mensen die een kop koffie drinken en genieten van een Franse lunch, die heel natuurlijk overloopt in gezellig borrelen. Dit uitgestrekte skigebied heeft dus niet alleen veel te bieden aan ervaren en beginnende skiërs, maar ook aan mensen die vooral voor de sfeer komen. De zonnige terrassen van La Plagne bieden vertier genoeg, van 's ochtends tot 's avonds is het er gezellig druk. La Plagne is aangesloten op het skigebied van "Les Arcs" & "Peisey-Vallandry". Dit vormt het grote (426 km) "Paradiski" skigebied. Het gebied La Plagne omvat 225 kilometer piste. Dit is groot genoeg voor een week skiplezier.

Plagne Soleil, net iets boven Plagne Centre, is ideaal aan de piste gelegen. Van hieruit heeft u toegang tot een van de meest gevarieerde skigebieden van Frankrijk. Alle takken van de alpine skisport kunnen hier worden beoefend en het is geschikt voor elk niveau. De mooie architectuur van Plagne Soleil is qua vormgeving verbonden met de traditionele, lokale stijl en gecombineerd met comfort en functionaliteit van nieuwe skistations. Het is er gelukkig nog lekker rustig en er is volop gelegenheid voor kinderen om zich ongestoord te vermaken.

Het autovrije Plagne Soleil biedt uitsluitend ski-in/ski-out accommodatie. Er zijn voldoende winkeltjes en restaurants en is Plagne Centre dichtbij genoeg om van vele activiteiten te genieten (zoals o.a. restaurants, discotheken, een fitnessclub en saunagelegenheid). Kortom, een aangename plek om een welverdiende wintervakantie door te brengen.


 
 
Les Granges du Soleil  Résidence CGH Les Granges du Soleil
Frankrijk | Paradiski | Plagne Soleil

Luxe chalet appartementen
Zwembad / sauna / hammam / jacuzzi
Personen: 2 - 10
vanaf
€ 1127,-
per appartement
****
 
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Wintersport La Plagne Soleil Paradiski