Frankrijk - Méribel  
Méribel Méribel Méribel
  Frankrijk | Les 3 Vallées | Méribel

+ Modern skioord.
+ Authentiek karakter.
+ Hoogte 1100-3230 meter
600 km piste plezier!

blauwe pistes: 317 km
rode pistes: 215 km
zwarte pistes: 74 km
 
   
 


Méribel

Comfortabele charme in het hart van het gebied.

Genieten van een heerlijke wintersport in Méribel? Een goede keus! Midden in het gebied Les Trois Vallées ligt het chique skidorp Méribel. Door de smaakvolle bebouwing heeft het dorp een charmant tintje. Méribel bestaat uit de wijken Méribel Mottaret, Méribel Centre en Méribel Village.

Méribel: dorp met chique uitstraling midden in Les Trois Vallées.

Het dorp Méribel ligt midden in Les Trois Vallées. Door de smaakvolle bebouwing heeft het dorp een charmant tintje. Méribel bestaat uit de wijken Méribel Mottaret, Méribel Centre en Méribel Village. Méribel Village is rustig gelegen, in Méribel Centre vindt u diverse winkels en restaurants en in Mottaret liggen de appartementen en hotels direct aan de piste, ideaal voor families én de gevorderde skiër.

Het skigebied van Méribel is groot en gevarieerd. De beginners halen hun hart op in het Altiportgebied terwijl de ervaren en gevorderde skiërs hun kunsten het liefst laten zien in het gebied Les Trois Vallées door de vele gevarieerde pistes. Echte experts kunnen zich uitleven op de Mont de la Challe, Trois Marches en de Mont de la Chambre. Op deze steile hellingen bevinden zich de betere pistes van Méribel. Vanuit Méribel kan er gemakkelijk geskied worden in Val Thorens, Les Menuires en Courchevel.

Les Trois Vallées: een skiparadijs met onbeperkte mogelijkheden.

Met zijn ruim 600 kilometer pistes is Les Trois Vallées één van de grootste skigebieden ter wereld. Hoog in de Franse Alpen gelegen, zijn de mogelijkheden ongekend voor alle categorieën: beginners, geoefende skiërs, freestylers, snowboarders, gezinnen en après-skiërs.

Het skidomein strekt zich uit over drie valleien. De kant van Courchevel en Méribel is het lieflijkst. De pistes gaan door tot in het bos en er kan gepicknickt worden bij een oude boerenschuur. Richting Les Ménuires en vooral Val Thorens wordt het steeds ruiger, hier bevinden zich de hoogste pistes van het gebied.

De Cime de Caron, de Breche de Rosaël en de Pointe de Thorens in Val Thorens zijn hoger dan 3000 meter, de pointe de la Masse in les Ménuires en de Mont du Vallon in Méribel zitten daar net onder. De sneeuw is er altijd goed. Indien nodig helpen sneeuwkanonnen op de lager gelegen pistes de natuur een handje. Elk van de 10 skistations is verbonden met de rest van het skigebied. Behalve de ontelbare goed onderhouden pistes zijn er geweldige afdalingen via ongeprepareerde pistes. Doorzetters kunnen de Grand Tour de Trois Vallées skiën, waarbij op één dag alle hoeken van het skigebied worden aangedaan.

Les Trois Vallées wordt ook wel het snowboardparadijs genoemd. De vele off-piste mogelijkheden, de funparks en pipes maken het tot een waar lustoord. Les Trois Vallées is een waar sneeuwparadijs voor jong en oud!


 
 
Chalet Apsara  CGH Chalet Apsara
Frankrijk | Les 3 Vallées | Méribel

Luxe chalet met open haard
Sauna / hammam / jacuzzi / fitness
Personen: 2 - 8
vanaf
€ 6000,-
per chalet
****
 
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Wintersport Méribel - luxe chalet in Les 3 Vallées inclusief open haard en privé spa: sauna, hammam en jacuzzi