ItaliŽ - Zoldo Alto  
Zoldo Alto Zoldo Alto Zoldo Alto
  ItaliŽ | Dolomiti Superski | Zoldo Alto

+ Familiebestemming
+ Sella Ronda & Marmolada Gletsjer
+ Hoogte 1000-3269 meter
1220 km piste plezier!

blauwe pistes: 32 km
rode pistes: 42 km
zwarte pistes: 06 km
 
   
 


Zoldo Alto

Daar waar aan de zuidkant van de Alpen de bergen steeds ruiger lijken te worden, daar liggen in het mooie ItaliŽ de machtige bergketens van de Dolomieten. In de uitgestrekte skigebieden vindt u wintersport overgoten met een temperamentvol sausje. Het is kijken en bekeken worden, goed gevulde pastas eten op de pisten en dat alles met een prachtig blauwe hemel met veel zon op de achtergrond! Het gebied Dolomiti Superski telt maar liefst 1220 sneeuwzekere pistekilometers en met de 450 verschillende liften kunt u werkelijk alle kanten op!

Zoldo Alto is een klein wintersportdorp in de machtige Dolomieten. Het plaatsje behoort tot het skigebied Civetta en ligt nabij Cortina d`Ampezzo, volgens velen dť meest mondaine wintersportbestemming van ItaliŽ. Ski Civetta ligt ten zuiden van Bolzano, ItaliŽ. Het skigebied bestaat uit de dorpjes Alleghe, Zoldo, Selva en Palafavera. De pistes bevinden zich in het Civetta gebergte, dat ook deel uitmaakt van het grote skiparadijs, Dolomiti Superski. Ski Civetta is een bekend, maar relatief rustig skigebied dat ook zeer geschikt is voor families. De kinderfaciliteiten zijn hier namelijk uitstekend.

Het Dolomiti Superski is het overkoepelende skigebied van twaalf kleinere skigebieden. Dit zijn Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba, Alta Pusteria, Valle di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco, Trevalli en Civetta.

Deze twaalf kleinere skigebieden hebben bij elkaar 1.200 kilometer aan pistes. De 1.200 kilometer aan pistes zijn met elkaar verbonden door maar liefst 450 skiliften. De pistes zijn erg ruim en uitgebreid en zijn te vinden op hoogtes van 1.150 tot 3.200 meter. Het gebied is geschikt voor iedereen, zowel onervaren als ervaren skiŽrs kunnen hier uitstekend hun gang gaan en genieten van ťťn van de vele pistes.

Naast het skiŽn zijn de Dolomieten ook uitstekend geschikt om te snowboarden, sneeuwschoenwandelen, cross country, schaatsen en om te tobogganen, een soort sleeŽn. De gebieden beschikken allen over sneeuwparken, waar de snowboarders zich perfect kunnen uitleven. De sneeuwparken zijn voorzien van onder andere heuvels, rails en jumps. Daarnaast zijn er ook sneeuwparken voor kinderen te vinden, deze zijn helemaal ingericht zodat de jeugd zich hier prima kan vermaken. In sommige gebieden is het ook mogelijk om in het donker te skiŽn.


 
 
Sas de Pelf  Residence Sas de Pelf
ItaliŽ | Dolomiti Superski | Zoldo Alto

Luxe chalet appartementen
Sfeervol ingericht
Personen: 2 - 4
vanaf
Ä 850,-
per appartement
****
 
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Wintersport Zoldo Alto