Oostenrijk - Kaprun  
Kaprun Kaprun Kaprun
  Oostenrijk | Zell am See - Kaprun | Kaprun

+ Gezellige après-ski
+ Kitzsteinhorn gletsjer
+ Hoogte 800-3029 meter
138 km piste plezier!

blauwe pistes: 63 km
rode pistes: 50 km
zwarte pistes: 25 km
 
   
 


Kaprun

Onvergetelijke vakantie in Zell am See - Kaprun.

Meterhoge sneeuw, prachtige pistes in de winter, schitterende meren, witte gletsjers en glooiende groene bergweides in de zomer. Tijdens uw vakantie in Zell am See - Kaprun beleeft u Oostenrijk op zijn best. Ieder jaargetijde. De schilderachtige Schmittenhöhe, de romantische oeverpromenade aan het meer van Zell, en de enige gletsjer in de provincie Salzburg. De Kitzsteinhorn gletsjer. De veelzijdigheid van de natuur in Zell am See - Kaprun is de perfecte coulisse voor een onvergetelijke vakantie.

IJzige adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen, heerlijke wintervakantie in Zell am See - Kaprun.

In de winter kunt u gebruik maken van 138 kilometer piste in alle moeilijkheidsgraden en meer dan 50 skiliften op de Schmittenhöhe en de Kitzsteinhorn gletsjer. Daarnaast zorgt de 3029 meter hoge Kitzsteinhorn gletsjer voor sneeuwzekerheid van de herfst tot aan de zomer! Skiën wordt hierdoor een heerlijke belevenis. Van de Gipfelwelt 3000, een uniek uitzichtplatform op de Kitzsteinhorn, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over meer dan 30 Alpenreuzen en bekijkt u de wereld met andere ogen. Geniet na het skiën van de gezellige après-ski in Zell am See - Kaprun!

Skigebied Zell am See - Kaprun.

In het uitgebreide skigebied van Zell am See - Kaprun kunnen zowel gevorderde als beginnende skiërs en snowboarders zich volledig uitleven. De Schmittenhöhe en ook de Kitzsteinhorn beloven puur skiplezier op de diverse pistes midden in het besneeuwde berglandschap. Schmittenhöhe en Maiskogel zorgen voor ultiem skiplezier voor families.

Naast de Schmittenhöhe met 77 en de Kitzsteinhorn met 41 kilometer piste belooft ook de familieberg Maiskogel met 20 kilometer piste fantastische winterbelevenissen. Voor alle gevorderde skiërs en snowboarders bieden de Schmittenhöhe en de Kitzsteinhorn steile hellingen en spectaculaire afdalingen. Geen zorgen; ook voor andere niveaus zijn er talrijke pistes te vinden. Op de Maiskogel en de Schmittenhöhe staan de kleine gasten op de eerste plaats.

Ook alle actieliefhebbers kunnen zich in Zell am See - Kaprun prima uitleven. Freeriden of freestylen – de Kitzsteinhorn garandeert ongeprepareerde pistes, diepe sneeuw en spectaculaire funparks voor alle niveaus. De skibus brengt u snel van berg naar berg, met een geldige skipas zelfs gratis. Bent u nog geen professional? Bezoek dan een van de talrijke skischolen in Zell am See - Kaprun. Bij de skiverhuur kunt u meteen het passende wintersportmateriaal afhalen.


 
 
Tauern Spa  Tauern Spa
Oostenrijk | Zell am See - Kaprun | Kaprun

Luxe hotel in Kaprun
Binnen- en buitenbaden / sauna's / stoombaden
Personen: 2
vanaf
€ 1838,-
per kamer
****
 
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Wintersport Kaprun Oostenrijk