Voorwaarden


Algemene voorwaarden

Indien u een boeking bij Cubic Tours maakt, betekent dit dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat u deze voorwaarden goed heeft gelezen alvorens de boeking te maken. Cubic Tours gaat ervan uit, indien u een verzekering heeft afgesloten, dat u op de hoogte bent van de verzekeringsvoorwaarden. Daarnaast gaat Cubic Tours ervan uit dat u de reisinformatie op de website heeft gelezen.


Download voorwaarden

Voorwaarden kortlopende reisverzekering (PDF)
Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering (PDF)


Boekingsprocedure

Tijdens de boekingsprocedure wordt gevraagd of u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Door het vinkje aan te zetten, bevestigt u dat u de van toepassing zijnde voorwaarden heeft gelezen en heeft begrepen en dat u de algemene voorwaarden als onderdeel van onze overeenkomst accepteert. Mocht u niet akkoord gaan met de algemene voorwaarden, dan kunt u via deze site geen boekingen maken.


Geen afkoelingsperiode

Boeken via Cubic Tours is altijd definitief! Op het moment dat u alle gegevens heeft doorgegeven, beschouwen wij dit als een definitieve reservering. Bij het boeken van een reis geldt geen afkoelingsperiode: geboekt is geboekt! Bij wijzigingen en annuleringen hanteren wij dan ook de annuleringsvoorwaarden. Houd er dus rekening mee dat aan een wijziging of annulering altijd kosten zijn verbonden. Mocht uw vakantiekeuze onverhoopt volgeboekt zijn, dan zullen wij proberen u een aantrekkelijk alternatief aan te bieden. Natuurlijk bent u niet verplicht dit alternatief te boeken.


Geen reserveringskosten

Bij Cubic Tours betaalt u geen reserveringskosten.


Aansprakelijkheid en minimumleeftijd bij boeking

De hoofdboeker, die een reis boekt voor zichzelf en eventuele andere deelnemers, is hoofdelijk aansprakelijk voor alle reizigers die hij of zij aanmeldt. Alle correspondentie wordt gevoerd via het (e-mail)adres van de hoofdboeker.

De minimumleeftijd van de hoofdboeker is 18 jaar. Bestaat een boeking geheel uit minderjarigen, dan moet worden aangetoond dat de ouders of voogden toestemming hebben verleend.

Cubic Tours bemiddelt slechts bij het maken van boekingen / reserveringen bij leveranciers en andere toeristische dienstverleners en is in beginsel dus zelf geen partij bij de uiteindelijke overeenkomst. Cubic Tours is daarom niet aansprakelijk voor eventuele tekortkomingen in de uitvoering van de overeenkomst met de desbetreffende leveranciers of andere dienstverleners.

Cubic Tours is nimmer aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal en / of welke andere gebeurtenis dan ook die buiten onze macht valt, in welke vorm dan ook. Wij adviseren u dan ook dringend een reis- en annuleringsverkering af te sluiten! Denkt u bij de reisverzekering aan een verzekering met wintersportdekking? Informeer naar de mogelijkheden of lees meer over de verzekeringen.


Totstandkoming overeenkomst

Een overeenkomst met Cubic Tours door boeking via deze website komt online tot stand wanneer de hoofdboeker, nadat hij of zij akkoord is gegaan met de voorwaarden en zijn of haar boekinggegevens definitief heeft gemaakt, op zijn of haar scherm een melding krijgt dat de boeking is gemaakt. Cubic Tours verstuurd na de boeking een ontvangstbevestiging naar het door de hoofdboeker opgegeven e-mailadres. De elektronische bevestiging wordt geacht de hoofdboeker te hebben bereikt wanneer deze er kennis van heeft kunnen nemen, dan wel wanneer hij of zij redelijkerwijze geacht kan worden er kennis van te hebben kunnen nemen. Cubic Tours heeft het recht het aangaan van een overeenkomst met een aanstaande reiziger te weigeren zonder de verplichting daartoe nadere redenen te geven.


Op aanvraag

Indien een boeking op aanvraag is hebben wij in onze eigen voorraad geen kamers of appartementen meer beschikbaar en nemen wij contact op met de hotelier om na te vragen of er in hun voorraad nog een kamer of appartement beschikbaar is. Het duurt meestal n werkdag voordat wij een antwoord ontvangen. Zodra wij het antwoord hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Als er een kamer of appartement beschikbaar is dan is uw boeking daarmee meteen definitief geworden.

Wanneer er geen kamers of appartementen meer zijn dan kunnen wij u wellicht een alternatieve accommodatie aanbieden. Opgelet: Een boeking op aanvraag is definitief, dus als uw aanvraag bevestigd is door de accommodatieverschaffer, kunt u deze boeking niet kosteloos annuleren.


Betaling

Aanbetaling: na de boeking ontvangt u de bevestiging en factuur op het door u opgegeven e-mailadres. De aanbetaling bedraagt 30% van de totale reissom, tenzij anders vermeld. Ook dienen de kosten van de reis- en / of annuleringsverzekering direct te worden voldaan. De aanbetaling dient direct nadat u de factuur heeft ontvangen te worden voldaan. Het aanbetalingsbedrag dient uiterlijk n week na de boeking op onze rekening te zijn bijgeschreven. Op de factuur kunt u precies terugvinden wat het aanbetalingsbedrag is voor uw boeking.

Restantbedrag: Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Wanneer u binnen zes weken voor vertrek boekt, dient u het totale bedrag in n keer over te maken.


Bevestiging reservering

Uw reservering is definitief op het moment dat de aanbetaling ontvangen is. U ontvangt hier altijd een ontvangstbevestiging van.


Reispapieren

Na de ontvangst van de betaling en vanaf 10 dagen voor vertrek ontvangt u een e-mail met de reisbescheiden. U kunt uw tickets / vouchers vervolgens zelf thuis uitprinten. Voor de tickets per e-mail vragen wij niets. Voor het verzenden van de tickets per post rekenen wij 15,- verzendkosten.


Tickets per e-mail

Het ontvangen van de tickets per e-mail is een makkelijke en snelle manier om over uw reispapieren te beschikken. De tickets kunt u thuis uitprinten. Met de print van uw accommodatievoucher kunt u inchecken in uw accommodatie. Zorg er dus voor dat u ze niet vergeet. Inchecken met een door uzelf geprint ticket of voucher werkt dus hetzelfde als met een door ons geprint ticket of voucher.


Wijzigingen

Na totstandkoming van de overeenkomst kunt u tot 28 dagen voor vertrek wijzigingen doorgeven, uiteraard voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is. Voor iedere wijziging worden 20,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten. Een wijziging kan alleen door de hoofdboeker van de reis worden doorgegeven middels e-mail.


Annuleren

Bij annuleringen hanteert Cubic Tours de volgende voorwaarden: Annuleringen dienen schriftelijk na de gebeurtenis waardoor de reis (geheel of gedeeltelijk) wordt geannuleerd te worden gemeld. De datum van ontvangst geldt als annuleringsdatum. Houd er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Bij een geldige reden heeft u recht op gedeeltelijke teruggave van de reissom. Cubic Tours kan een annulering alleen in behandeling nemen wanneer deze schriftelijk is ingediend door de hoofdboeker. Een medereiziger is niet hoofdelijk aansprakelijk en kan daarom geen annulering doorgeven. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde premies de volgende annuleringskosten verschuldigd:

A. Bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vr de vertrekdag: de aanbetaling.
B. Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vr de vertrekdag: 60% van de reissom.
C. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom.
D. Bij annulering op de vertrekdag of later: de volle reissom.


In-de-plaatsstelling

Tijdig voor de aanvang van de reis kan de reiziger zich laten vervangen door een ander. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

A. De ander voldoet aan alle aan de overeenkomst verbonden voorwaarden; en
B. Het verzoek wordt uiterlijk 7 dagen vr vertrek ingediend, dan wel zo tijdig dat de benodigde handelingen en formaliteiten nog kunnen worden verricht; en
C. De voorwaarden van de bij de uitvoering betrokken dienstverleners verzetten zich niet tegen deze in-de-plaatsstelling.

De aanmelder, de reiziger en degene die hem vervangt zijn hoofdelijk aansprakelijk tegenover de reisorganisator voor de betaling van het nog verschuldigde gedeelte van de reissom, bedoelde wijzigings- en communicatiekosten en de eventuele extra kosten als gevolg van de vervanging.


Onder voorbehoud

De door Cubic Tours aangeboden accommodaties en diensten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van reserveren.


Gepubliceerde prijzen

Cubic Tours heeft met grote zorg en naar beste vermogen de informatie op haar site samengesteld. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg wordt ingevoerd, kunnen bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Cubic Tours aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid en is van mening dat gebruik van verkregen informatie voor eigen risico is. Bezoekers van de site zijn zelf verantwoordelijk voor de keuzes die zij maken naar aanleiding van een bezoek aan www.skiluxe.nl.

Alle op deze internet site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en / of fouten. Indien de prijs in een boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs dan zal de klant hierover binnen 72 uur telefonisch op de hoogte worden gesteld. De boeking kan in dan geval zowel door reiziger als door Cubic Tours worden geannuleerd. Hieruit zullen geen annuleringskosten voortvloeien. Aan de gedane boeking kunnen geen rechten worden ontleend.


Reisdocumenten

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. In sommige landen dient uw paspoort na thuiskomst nog een bepaald aantal maanden geldig te zijn. U dient dit zelf uit te zoeken. Als u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, dient u altijd bij de ambassade van het land waar u heen wilt reizen na te gaan of u een visum nodig heeft. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid. Cubic Tours kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Vanaf 26 juni 2012 hebben kinderen van alle leeftijden een eigen reisdocument nodig. Vanaf die datum is bijschrijving in het paspoort van ouders of voogd niet meer mogelijk. De geldigheid van alle bestaande bijschrijvingen vervalt vanaf dat moment ook. Als reizigers naar het buitenland gaan, moeten hun kinderen dus een geldig reisdocument hebben. Dit geldt voor elk land en vanaf elke leeftijd.


Zie ook de reisinformatie
 
Luxe wintersportvakanties

Tips voor een luxe skivakantie in een hotel, chalet of appartement in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Itali!

Aanbiedingen | Beoordelingen | Groepsreizen | Verzekeringen | Vroegboekkortingen

     
 
Hotel Goldener Berg
Hotel Goldener Berg
Oostenrijk | Ski Arlberg | Lech
Cubic 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Voordelig en luxe op wintersport vakantie! Via Cubic Tours boekt u betaalbare en luxe wintersport vakanties!