Zwitserland - Laax  
Laax Laax Laax Laax
  Zwitserland | Flims Laax Falera | Laax

+ Eindeloos pisteplezier
+ Vorabgletsjer
+ Hoogte 1020-3018 meter
220 km piste plezier!

blauwe pistes: 106 km
rode pistes: 68 km
zwarte pistes: 46 km
 
   
 


Laax

Met 220 kilometer pistes op meer dan 100 vierkante kilometer sneeuwzekere hellingen rond de Crap Sogn Gion is het skigebied van de vakantieoorden Flims, Laax en Falera een van de grootste samenhangende wintersportgebieden van Zwitserland. In de is zomer Flims Laax Falera een grote outdoorspeelplaats voor actieve gasten.

De in het kanton Graubünden liggende Flims Laax Falera met de vakantieoorden Flims, Laax en Falera bevindt zich op een zonnig bergplateau hoog boven de Rijnkloof. Elk van de drie dorpen heeft zich gespecialiseerd in een groep gasten. Flims heeft wandelaars, winterwandelaars en langlaufers een groot wandel- en loipenetwerk alsook talrijke wellness-hotels te bieden. Falera heeft met z'n patriciërshuizen de charme van een Bündner bergdorp behouden. Dit en de rustige en zonnige ligging maken het tot een plaats voor een ontspannende gezinsvakantie. Laax trekt vooral snowboarders van overal vandaan naar de pistes.

Het skigebied van Flims Laax Falera is uitgestrekt en omvat pistes van allerlei niveaus. Het hoogste punt van het skigebied, de Vorabgletsjer, ligt op 3018 meter. Naast alpineskiën, snowboarden en carven hebben de sportenthousiaste gasten ook de keuze uit langlaufen, curling, winterwandelen of deltavliegen.

Door de professionele Snowboard Freestyle Academy, de verschillende snowboard-events, speciale freeride-areas alleen voor snowboarders, de halfpipe en het funpark rond de huisberg Crap Sogn Gion is de vakantieregio tot een mekka voor snowboarders geworden. Met ontelbare après-skiaanbiedingen, party's, bars, concerten en innovatieve hotels trekt de streek rond Laax veel jonge gasten aan.

Zomer:

Meer dan 200 kilometer mountainbikepaden en meer dan 250 kilometer wandelpaden gaan naar ontelbare plaatsen met panorama op de bergwereld van Graubünden. Tennis, badminton, golf alsook thematische wandelpaden, bergweiden en zwem- en veenmeren bieden een vakantie vol afwisseling voor het hele gezin. Het grote bos van Flims wordt gerekend tot de grootste bosgebieden van Graubünden, een must voor natuurvrienden. De Rijnkloof, die als bijnaam Swiss Grand Canyon heeft, fascineert wandelaars en riverrafters uit de hele wereld. De Caumasee met z'n turkooiskleurige water en schilderachtige baaien doet denken aan een strand aan de Middellandse Zee.


 
 
Rocksresort Laax  Rocksresort Laax
Zwitserland | Flims Laax Falera | Laax

Design appartementen
Direct aan de piste
Personen: 2 - 8
vanaf
€ 1530,-
per appartement
****
 
Cubic © 2016  |  Contact  |  Sitemap  |  Reisinformatie  |  Voorwaarden  |  Disclaimer
Wintersport Laax - Flims Laax Falera